Please leave this field empty.
Huoneistoremontti

Huoneistoremontti


Huoneistoremontti yksilöllisenä toteutuksena

RakennusKonttori tekee laadukkaasti asiakkaan toiveiden mukaiset huoneistoremontit Oulun seudulla ja lähialueilla. Halutessasi voimme osallistua myös remontin suunnitteluun! Arvostamme laadukasta ja viimeisteltyä työnjälkeä, ja toteutamme jokaisen yksittäisen remontin samanlaisella asiantuntemuksella ja huolellisuudella, olipa kyseessä pieni tai iso urakka. Monipuolisen kokemuksen tuoma ammattitaito takaa toiveidesi mukaisen ja kestävän lopputuloksen!

Kokonaisvaltainen palvelu

Mukautamme palvelumme aina tapauskohtaisesti asiakkaan toiveita ja tarpeita vastaavaksi niin toteutuksen, kuin myös työskentelyaikataulun puolesta. Tarvittaessa opastamme heti alusta lähtien sopivien materiaalien valitsemisessa ja osallistumme tarpeen vaatiessa myös remontin suunnitteluun. Remonttiin voi kuulua esimerkiksi kalusteasennus, maalaustyöt, tapetointi, panelointi, lattiatyöt – mitä vain tarvitsetkin!

Ammattitaito takaa onnistuneen lopputuloksen

Kestävän ja asiakkaan vision mukaisen lopputuloksen lisäksi haluamme tarjota asiakasystävällisen palvelun, joka tarkoittaa sujuvaa yhteydenpitoa ja yhdessä sovitun suunnitelman mukaan etenemistä. Kiinnitämme erityistä huomioita työn viimeistelyyn ja valmiin lopputuloksen luovutamme asiakkaalle vasta sitten, kun remontti on jokaista pientäkin yksityiskohtaa myöten laadukkaasti ja siistin näköisesti tehty.

Pyydä ilmainen remonttiarvio

Ensimmäisenä teemme remonttiarvion ja sen pohjalta annamme tarjouksen, jonka hyväksyttyäsi voimme ryhtyä töihin. Olipa kyseessä huoneistoremontti tai muu sisäremontti, meiltä saat aina sujuvan ja ammattitaitoisen palvelun. Palvelemme asiakkaita toimialueenamme Oulu ja lähialueet, ja tarvittaessa sopimuksen mukaan laajemminkin. Ota yhteyttä niin keskustellaan tarkemmin toiveistasi vastaavasta toteutuksesta!