Please leave this field empty.
Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti Oulu


Kylpyhuoneremontti toiveidesi mukaan toteutettuna

RakennusKonttori tekee kylpyhuoneremontit ammattitaidolla ja osallistuu tarvittaessa myös remontin suunnitteluun. Palvelemme asiakkaita toimialueenamme Oulu ja lähialueet, ja tarvittaessa sopimuksen mukaan myös muualla Suomessa. Arvostamme erityisesti laadukasta ja viimeisteltyä työnjälkeä, ja teemme jokaisen yksittäisen remontin samanlaisella huolellisuudella ja ammattitaidolla, olipa kyseessä iso tai pieni kokonaisuus.

Laadukas toteutus

Kylpyhuoneremontin tekijöiltämme löytyy VTT:n märkätilojen vedeneristäjän henkilösertifikaatti (VTT-C-8220-23-12), eli remontti toteutetaan varmasti ammattitaidolla ja voimassaolevien säädösten mukaisesti. Kaikista kodin remonteista erityisesti kylpyhuoneremontti kannattaa toteuttaa asiantuntevalla ammattilaisella; kun työ tehdään kerralla kunnolla, ei korjaustoimenpiteitä tarvita jälkeenpäin. Vesivahinkojen korjaus voi tulla huomattavan kalliiksi, joten remontin laadukas toteutus on avainasemassa kestävän lopputuloksen kannalta.

Sujuva ja ammattitaitoinen palvelu

Viimeistellyn ja laadukkaan lopputuloksen lisäksi panostamme kokonaisvaltaisesti sujuvaan ja asiantuntevaan palveluun; meiltä saat remontin toteutuksen lisäksi tarvittaessa apua myös remontin suunnittelussa. Lisäksi huolehdimme sujuvasta yhteydenpidosta, sovituista aikatauluista kiinni pitämisestä ja tietenkin jokaisen työvaiheen toteutuksesta samanlaisella huolellisuudella ja ammattitaidolla. Tärkeä osa onnistunutta lopputulosta on aina tyytyväinen asiakas!

Ilmainen arvio remontista

Haluatko päivittää kylpyhuoneesi tämän päivän tarpeita vastaavaksi? Ennen sopimuksen tekemistä ja töiden aloittamista saat meiltä saat veloituksetta remonttiarvion, jonka pohjalta annamme tarjouksen. Palvelemme asiakkaita toimialueenamme Oulu ja lähialueet, ja tarvittaessa sopimuksen mukaan myös muualla Suomessa. Ota yhteyttä ja kysy tarkemmin sinulle sopivasta toteutuksesta!