Please leave this field empty.
Saunaremontti

Saunaremontti Oulu


Saunaremontti laadukkaasti toteutettuna

Teemme sujuvasti ja ammattitaidolla erilaiset saunaremontit asiakkaille Oulun seudulla ja lähialueilla. Tarvittaessa osallistumme heti alusta alkaen myös remontin suunnitteluun! Arvostamme viimeisteltyä ja laadukasta lopputulosta, ja toteutamme jokaisen yksittäisen remontin samanlaisella huolellisuudella ja ammattitaidolla. Monipuolisen kokemuksen tuoma ammattitaito takaa onnistuneen ja laadukkaan, sekä tietenkin asiakkaan toiveiden mukaisen lopputuloksen.

Ammattitaitoinen palvelu

Saunaremonttien ja märkätilaremonttien tekijöiltämme löytyy VTT:n märkätilojen vedeneristäjän henkilösertifikaatti (VTT-C-8220-23-12), eli remontti toteutetaan varmasti asiantuntevasti ja voimassaolevien säädösten mukaisesti. Kaikista kodin remonteista erityisesti märkätilaremontit, joihin saunaremonttikin lukeutuu, kannattaa toteuttaa asiantuntevalla ammattilaisella; kun työ tehdään kerralla kunnolla, ei korjaustoimenpiteitä tarvita jälkeenpäin. Vesivahinkojen korjaus voi tulla huomattavan kalliiksi, joten remontin ammattitaitoinen toteutus on laadukkaan lopputuloksen kannalta avainasemassa.

Toiveidesi mukainen toteutus

Teemme remontit asiakkaan toiveiden mukaan ja räätälöimme palvelumme aina yksilöllisesti asiakkaan toiveita ja tarpeita vastaavaksi, ja tietenkin myös remontoitavan tilan ominaisuuksia parhaalla mahdollisella tavalla palvelevaksi. Tarvittaessa autamme työn toteutuksen lisäksi myös suunnittelussa, ja huolehdimme siitä, että lopputulos on paitsi laadukas ja kestävä, myös asiakkaan vision mukainen.

Remonttiarvio veloituksetta

Pitäisikö saunan lauteet uusia ja saunatila muutenkin päivittää tämän päivän tarpeita vastaavaksi? Meiltä saat saunaremontin kokonaisvaltaisena palveluna! Ennen töiden aloittamista teemme aina remonttiarvion ja sen pohjalta annamme tarjouksen remontista. Teemme saunaremontit ja muut märkätilaremontit toimialueenamme Oulu ja lähialueet, ja tarvittaessa sopimuksen mukaan laajemminkin muualla Suomessa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!