Please leave this field empty.
Remontti

Kaikki kodin remontit ja muutostyöt


Käy katsomassa työvaiheiden kuvia RakennusKonttorin Facebook-sivuilta!

Remontti ammattitaidolla Oulussa ja lähialueilla

RakennusKonttori toteuttaa sujuvasti kaikenlaiset kodin remontit toimialueena Oulu ja lähialueet. Osallistumme tarvittaessa myös remontin suunnitteluvaiheeseen. Arvostamme erityisesti laadukasta ja viimeisteltyä työnjälkeä, ja teemme jokaisen yksittäisen remontin samanlaisella huolellisuudella ja ammattitaidolla, olipa kyseessä iso tai pieni urakka. Monipuolisen kokemuksen tuoma ammattitaito takaa onnistuneen ja laadukkaan lopputuloksen!

Sisäremontti toiveidesi mukaan toteutettuna

Räätälöimme palvelumme aina yksilöllisesti asiakkaan toiveita ja tarpeita vastaavaksi niin toteutuksen, kuin myös työskentelyaikataulun puolesta. Tarvittaessa opastamme kaikessa alusta alkaen aina sopivien materiaalien valitsemisesta lähtien ja osallistumme halutessasi myös remontin suunnitteluun. Remontti voi sisältää esimerkiksi kalusteasennuksen, maalaustyöt, tapetoinnin, paneloinnin, lattiatyöt – mitä vain tarvitsetkin! Meiltä löytyy tarvittava osaaminen myös märkätilaremontteihin.

Saneeraus & remontti kokonaisvaltaisena palveluna

Laadukkaan lopputuloksen lisäksi panostamme aina kokonaisvaltaiseen asiakaslähtöiseen palveluun; pidämme kiinni sovituista aikatauluista, huolehdimme sujuvasta yhteydenpidosta ja varmistamme, että lopputulos on paitsi kestävä, myös asiakkaan toiveiden ja vision mukainen. Kiinnitämme huomiota erityisesti viimeistelyyn ja luovutamme työn asiakkaalle vasta, kun työ on jokaista yksityiskohtaa myöten sovitulla tavalla laadukkaasti toteutettu.

Tilaa ilmainen remonttiarvio ja pyydä tarjous

Ennen sopimuksen syntymistä ja töiden aloittamista teemme ilmaisen remonttiarvion, jonka pohjalta annamme tarjouksen. Teemme remontit toimialueenamme Oulu ja lähialueet, sekä tarvittaessa sopimuksen mukaan laajemminkin. Olipa kyseessä keittiöremontti, huoneistoremontti, kylpyhuoneremontti, saunaremontti tai muu remontti tai saneeraus, meiltä saat aina luotettavan ja asiantuntevan palvelun. Ota yhteyttä ja kysy lisää!