Please leave this field empty.
Uudisrakennus

Uudisrakentaminen


Täyden palvelun rakennusliike

Rakennusliike RakennusKonttori tekee uudisrakentamista ammattitaidolla toimialueena Oulu ja lähialueet, ja sopimuksen mukaan tarvittaessa laajemminkin. Uudisrakentaminen on suuri projekti, joten se on ehdottomasti paras jättää ammattilaiselle. Parhaan lopputuloksen saat, kun annat yhden kokeneen alan ammattilaisen hoitaa työn alusta loppuun. Meiltä löytyy vankan kokemuksen tuoma vankka ammattitaito ja panostamme laadukkaaseen ja asiakkaan toiveita vastaavaan lopputulokseen.

Uudisrakentaminen kokonaisvaltaisena palveluna

Itse rakennustyön lisäksi saat meiltä tarvittaessa apua myös uudisrakennuksesi suunnittelussa. Monipuolisen kokemuksen tuoma asiantuntemus auttaa valitsemaan sopivimmat ratkaisut erilaisiin tilanteisiin ja olosuhteisiin. Kestävästi ja laadukkaasti tehdyn työn lisäksi huolehdimme siitä, että kohde luovutetaan asiakkaalle jokaista yksityiskohtaa myöten viimeisteltynä. Säästät huomattavasti aikaa ja vaivaa, kun uudisrakentamisen hoitaa alusta loppuun yksi alan ammattilainen.

Toiveidesi mukainen toteutus

Pyrimme aina räätälöimään palvelumme mahdollisimman hyvin asiakkaan toiveita vastaavaksi niin lopputuloksen, kuin myös työn toteutuksen puolesta. Käytännössä tämä tarkoittaa, että etenemme työssä heti alusta alkaen yhdessä laaditun suunnitelman mukaisesti ja noudatamme sovittua aikataulua. Mahdollisista poikkeuksista ilmoitamme aina viipymättä asiakkaalle. Tyytyväinen asiakas on meille tärkeä osa onnistunutta lopputulosta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Suunnitelmissa uudisrakennus? Meiltä saat ammattitaitoisen ja laadukkaan palvelun, sekä tietenkin ennen kaikkea toiveitasi vastaavan ja onnistuneen lopputuloksen. Ennen työn aloittamista teemme urakasta arvion ja annamme tarjouksen. Palvelemme asiakkaita toimialueenamme Oulu ja lähialueet, sekä tarvittaessa sopimuksen mukaan laajemminkin myös muualla Suomessa. Ota yhteyttä niin keskustellaan tarkemmin sinulle sopivasta toteutuksesta!