Please leave this field empty.
Keittiöremontti

Keittiöremontti


Keittiöremontti ammattitaidolla Oulun seudulla

Toteutamme keittiöremontit laadukkaasti ja asiakkaan toiveiden mukaan. Toimialueenamme on Oulu ja lähialueet, sekä sovittaessa tarpeen mukaan laajemminkin. Tarvittaessa saat meiltä apua myös remontin suunnittelussa! Viimeistelty ja laadukas työnjälki on meille kunnia-asia ja toteutamme jokaisen yksittäisen keittiöremontin samanlaisella ammattitaidolla ja huolellisuudella. Meiltä onnistuu myös kylpyhuoneremontti, saunaremontti, kokonaisvaltainen huoneistoremontti ja muut kodin sisäremontit.

Laadukas ja toiveidesi mukainen lopputulos

Räätälöimme palvelumme aina yksilöllisesti remontoitavan tilan ominaisuuksia parhaalla mahdollisella tavalla palvelevaksi, sekä tietenkin asiakkaan toiveita vastaavaksi. Halutessasi autamme heti alusta alkaen suunnittelussa ja sopivien materiaalien valinnassa. Keittiöremonttiin voi kuulua valintasi mukaan esimerkiksi kalusteiden, seinien ja lattian uusiminen – mitä vain tarvitsetkin!

Ammattitaitoinen palvelu suunnittelusta toteutukseen

Panostamme kokonaisvaltaiseen asiakaslähtöiseen palveluun, joka tarkoittaa meille sujuvaa yhteydenpitoa, sovituista asioista kiinni pitämistä ja työn suorittamista sovitun aikataulun puitteissa. Erityisesti kiinnitämme huomiota viimeisteltyyn ja jokaista yksityiskohtaa myöten laadukkaaseen lopputulokseen. Valmiin työn luovutamme asiakkaalle vasta sitten, kun lopputulos on kokonaisuutena asiakkaan vision mukainen, sekä kestävästi ja siististi toteutettu.

Remonttiarvio ja tarjous

Ennen keittiöremontin aloittamista teemme remonttiarvion, jonka pohjalta muodostamme tarjouksen. Tarjouksen hyväksyttyäsi voimme ryhtyä suoraan töihin yhdessä laaditun suunnitelman mukaisesti. Oli kyseessä sitten keittiöremontti tai muu kodin remontti, meiltä saat taatusti ammattitaitoisen ja sujuvan palvelun. Teemme remontteja toimialueenamme Oulu ja lähialueet, sekä sopimuksen mukaan laajemminkin. Ota yhteyttä ja kysy lisää!