Please leave this field empty.
Ulkoverhous

Ulkoverhous


Ulkoverhous sujuvasti ja laadukkaasti

RakennusKonttori tekee ammattitaidolla erilaiset ulkoverhoustyöt ja julkisivuremontit toimialueena Oulu ja lähialueet, ja tarvittaessa sopimuksen mukaan laajemminkin. Monipuolisen kokemuksen tuoma ammattitaito takaa kestävän ja onnistuneen lopputuloksen. Tarvittaessa osallistumme myös remontin suunnitteluun. Arvostamme viimeisteltyä ja laadukasta lopputulosta, ja toteutamme jokaisen työn samanlaisella huolellisuudella ja asiantuntemuksella, olipa kyseessä iso tai pieni urakka.

Julkisivuremontin hyötyjä

Ulkoverhouksen uusimisella on monia hyötyjä. Sen lisäksi, että onnistunut ulkoverhous parantaa rakennuksen ulkoasua, pidentää elinkaarta ja nostaa samalla rakennuksen arvoa, parantaa se myös vanhan rakennuksen energiatehokkuutta huomattavasti. Kun rakennuksen lämmöneristys paranee onnistuneen ulkoverhouksen myötä, sen huomaa myös pienenevinä lämmityskustannuksina. Ulkoverhouksen yhteydessä voidaan uusia energiatehokkuuden parantamiseksi esimerkiksi seinien eristykset, sekä ovet ja ikkunat.

Asiakaslähtöinen palvelu

Laadukkaasti tehdyn työn lisäksi haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisen palvelun; panostamme sujuvaan yhteydenpitoon, sovituista aikatauluista ja muista asioista kiinni pitämiseen ja kaiken kaikkiaan asiakasystävälliseen toimintatapaan. Räätälöimme palvelumme aina yksilöllisesti remontoitavan kohteen ja asiakkaan toiveiden mukaan. Ammattitaidolla tehdyn työn lisäksi tärkeä osa onnistunutta lopputulosta on tyytyväinen asiakas!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Onko julkisivun kohennus ajankohtainen? Ota yhteyttä, niin saat veloituksetta remonttiarvion ja sen pohjalta tarjouksen tehtävästä ulkoverhoustyöstä. Meiltä saat aina asiantuntevan ja sujuvan palvelun! Teemme ulkoverhoustyöt toimialueenamme Oulu ja lähialueet, sekä tarvittaessa sopimuksen mukaan muuallakin Suomessa. Ota yhteyttä niin keskustellaan tarkemmin sinulle sopivasta toteutuksesta!